Search Wishlist Basket ( 0 )

Πολιτική Προστασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σκοπός της παρούσας πολιτικής

Η δεσμεύεται για την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και γενικά το εκάστοτε ισχύον ρυθμιστικό και νομικό πλαίσιο προστασίας των ατόμων από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η παρούσα πολιτική αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών σας στοιχείων από την OdysseyTen κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης της ιστοσελίδας, περιήγησής σας στο site www.odysseyten.com, πλοήγησής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα της OdysseyTen και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων

Το www.odysseyten.com διαχειρίζεται η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ODYSSEY TEN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ODYSSEY TEN», με έδρα την Λ. Κηφισίας 342 & Πίνδου 58, Χαλάνδρι, Αττική, ΑΦΜ 800805523, Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου, τηλ. 210 6801000. Αριθμός Εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) 141480201000.

Είναι σημαντικό όπως μελετήσετε την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων προκειμένου να ενημερωθείτε για την πολιτική της OdysseyTen αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε, ιδίως το σκοπό επεξεργασίας τους, κατηγορίες προσωπικών δεδομένων και αποδεκτών, και τα νόμιμα δικαιώματά σας.

H OdysseyTen δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους Όρους Προστασίας και Διαχείρισης των Προσωπικών Δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων, προς τους οποίους μπορείτε πιθανά να συνδεθείτε μέσω συνδέσμων (links) μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Για την απλή περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της OdysseyTen δε σας ζητείται κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ωστόσο, κατά την περιήγησή σας στο www.odysseyten.com, η OdysseyTen συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα περιήγησης μέσω των cookies που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις αγοραστικές σας συνήθειες.

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που η OdysseyTen συλλέγει και επεξεργάζεται κατά την επίσκεψη/περιήγησή σας στο site και ηλεκτρονικό κατάστημα www.odysseyten.com, καθώς και την πραγματοποίηση των αγορών σας είναι οι ακόλουθες:

α) Κατά την Εγγραφή σας στο site

Tα προσωπικά σας στοιχεία, ήτοι Όνομα και Επίθετο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email), Κωδικός Πρόσβασης (password), Διεύθυνση (οδός, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), Τηλέφωνο Επικοινωνίας (σταθερό και προαιρετικά κινητό). Σε περίπτωση εγγραφής εμπόρου για αγορές χονδρικής (B2B) θα σας ζητηθούν επιπλέον το επάγγελμα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ..

Τα ανωτέρω στοιχεία τα συλλέγουμε κατά την εγγραφή σας ως Μέλος/Χρήστη στο www.odysseyten.com και το άνοιγμα του Λογαριασμού σας, ώστε να είστε σε θέση να προβαίνετε στις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εισάγοντας μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και τον κωδικό πρόσβασης (password) σε κάθε επόμενη αγορά χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να επανεισάγετε τα υπόλοιπα προσωπικά σας στοιχεία αφού θα αναγνωρίζεστε αυτόματα από το σύστημα.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) που θα συλλέγεται κατά την εγγραφή σας δύναται να χρησιμοποιηθεί, εφόσον το επιλέξετε, για την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για το www.odysseyten.com, τα προϊόντα του, τυχόν προσφορές κλπ.

β) Κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας

Σε περίπτωση που προβείτε σε παραγγελία χωρίς να είστε μέλος/εγγεγραμμένος χρήστης στο www.odysseyten.com προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία και να εκτελέσουμε και αποστείλουμε σε εσάς την παραγγελία κρίνονται ως αναγκαία στοιχεία η Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email), τα στοιχεία τιμολόγησης, ήτοι Όνομα και Επίθετο, Διεύθυνση (οδός, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας,), Τηλέφωνο Επικοινωνίας (σταθερό και προαιρετικά κινητό), ο τρόπος πληρωμής (Αντικαταβολή ή Τραπεζική κατάθεση) και ο Τύπος Παραστατικού που θέλετε να εκδώσουμε (Απόδειξη ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση που ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου θα σας ζητηθούν ως επιπρόσθετα στοιχεία η Επωνυμία, το Επάγγελμα, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ..

γ) Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας

Τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως το Όνομα, το Επίθετο, το Email, το Τηλέφωνο και τον Κωδικό της Παραγγελίας σας, που παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την OdysseyTen, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, με σκοπό την παροχή βοήθειας αναφορικά με τις τρέχουσες παραγγελίες σας καθώς και την ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Επικοινωνία», το Όνομα, το email, και το Τηλέφωνό σας χρησιμοποιούνται με σκοπό να σας απαντήσουμε.

Σκοπός επεξεργασίας

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη/περιήγησή σας στο site της OdysseyTen, επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

- για την ολοκλήρωση και εκτέλεση του σύμβασης αγοραπωλησίας των προϊόντων που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της OdysseyTen. Με την ολοκλήρωση της αγορά σας, θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα που θα διασφαλίζουν τις ενέργειες εκτέλεσης της σύμβασης, όπως την πληρωμή, την αποστολή του προϊόντος και την διαχείριση τυχόν επιστροφής,

- για την ενημέρωση και προσφορά των προϊόντων της OdysseyTen, μέσω της εγγραφής σας στο site και τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται μόνο για Εγγεγραμμένους Χρήστες/Μέλη. Η εγγραφή στο www.odysseyten.com είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής συγκεκριμένων Προσωπικών Πληροφοριών, απαραίτητων για την επαλήθευση της Tαυτότητας του Υποκείμενου Προσωπικών Δεδομένων και την εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στους εγγεγραμμένους χρήστες,

- για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων της OdysseyTen και του ηλεκτρονικού καταστήματός της, για εμπορική επικοινωνία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες, τις νέες αφίξεις, τα αποκλειστικά προϊόντα, και τις προσφορές,

- για την μεταξύ μας επικοινωνία, και τη διαχείριση των αιτημάτων σας.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θεωρείται νόμιμη καθώς αποσκοπεί στην εκτέλεση σύμβασης αγοράπωλησίας μεταξύ μας που εσείς ζητήσατε.

Διάρκεια αποθήκευσης

Η OdysseyTen διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της εκάστοτε σύμβασης και μετά την καθ’ οιοδήποτε τρόπο λύση ή λήξη αυτής για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.

Με τη λήξη αυτής της διάρκειας, τα δεδομένα τηρούνται σύμφωνα με το εφαρμοστέο νομικό και κανονιστικό πλαίσιο για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τη λήξη της επιχειρηματικής σχέσης ή για όσο χρόνο απαιτείται για την προάσπιση των δικαιωμάτων της OdysseyTen ενώπιον Δικαστηρίου ή/και άλλης αρμόδιας Αρχής.

 

Κοινή χρήση των πληροφοριών σας

Η OdysseyTen δεν θα διαθέτει σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα εκτός της Εταιρείας χωρίς τη συναίνεσή σας, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω:

Α) Μπορεί να διαβιβάσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους:

  • αντιπροσώπους, πωλητές και συμβούλους που παρέχουν -μεταξύ άλλων- για λογαριασμό της OdysseyTen υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της Εταιρείας όσο και των προϊόντων της,
  • συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό της OdysseyTen, όπως οι λογιστικές, διοικητικές, εμπορικές, τεχνικής υποστήριξης, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί της,
  • εταιρίες Courier με τις οποίες συνεργάζεται, όπως και αναφέρονται στους «Όρους Χρήσης», ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα,

Οι εν λόγω συνεργάτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας όπως απαιτείται για την παροχή των προιόντων και υπηρεσιών μας, υπό λογικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Β) Με εξαίρεση τα όσα περιγράφονται παραπάνω, η OdysseyTen δεν θα αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους (συμπεριλαμβανομένων εκτελεστικών αρχών, άλλων κρατικών αρχών ή διαδίκων σε αστικές υποθέσεις), εκτός εάν απαιτείται να το πράξει από το νόμο ή κλήτευση ή εάν κατά τη διακριτική της ευχέρεια, κριθεί απαραίτητο (α) να συμμορφωθεί με το νόμο, τις νομικές διαδικασίες, ή να διερευνήσει, εμποδίσει ή αναλάβει δράση σχετικά με ύποπτες ή παράνομες δραστηριότητες· (β) να επιβάλει τους Όρους Χρήσης Υπηρεσιών, να λαμβάνει προφυλάξεις κατά της ευθύνης, να διερευνήσει και να υπερασπιστεί έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων ή καταγγελιών, ή να προστατέψει την ασφάλεια ή ακεραιότητα της ιστοσελίδας της OdysseyTen· και / ή (γ) να ασκήσει ή προστατέψει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια της OdysseyTen, των Χρηστών της ή άλλων.

Συγκατάθεση στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 

Με τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας και διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας στο www.odysseyten.com, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών και αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

  • Κατά την εγγραφή σας ως Μέλος, εάν εισάγετε στο Λογαριασμό Μέλους τα προσωπικά σας στοιχεία, συναινείτε στη χρήση αυτών από την OdysseyTen με σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής.
  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εάν εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συναινείτε ότι στη χρήση αυτών από την OdysseyTen με σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής καθώς και για ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων προς εσάς σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του Δικαιώματος Υπαναχώρησης σύμφωνα με το Νόμο και τους Όρους Χρήσης.
  • Μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την OdysseyTen για διαφημιστικές ενέργειες, όπως π.χ. την αποστολή email με διαφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με την Εταιρεία και τα προϊόντα της. Εφόσον το επιθυμείτε, η OdysseyTen θα παύσει τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, εφόσον το ζητήσετε ή θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των εγγεγραμμένων μελών που λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία του odysseyten.com.

 

Επισημαίνεται ότι διατηρείτε την ελεύθερη επιλογή σας για το αν θα κοινοποιήσετε ή όχι σε εμάς τα Προσωπικά σας Δεδομένα, ελλείψει όμως των απαιτούμενων δεδομένων δεν θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας και η σύναψη ή εκτέλεση της μεταξύ μας καταρτισθείσας σύμβασης πώλησης και η επεξεργασία των αιτημάτων σας.

 

Ασφάλεια

Η OdysseyTen νοιάζεται για την ασφάλεια των πληροφοριών σας και χρησιμοποιεί εμπορικά λογικές φυσικές, διοικητικές και τεχνολογικές διασφαλίσεις προκειμένου να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την ασφάλεια όλων των πληροφοριών που συλλέγονται και να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα της.

Δικαιώματα Υποκειμένου προσωπικών δεδομένων

 

Δικαίωμα ενημέρωσης

Η OdysseyTen οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία των δεδομένων σας, και ιδίως ποιες κατηγορίες δεδομένων συλλέγονται, για ποιο σκοπό, για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύονται τα δεδομένα, σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας που συλλέγονται και αποθηκεύονται από την OdysseyTen και να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την OdysseyTen να διορθώσει τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που αφορούν εσάς και να συμπληρώσει τυχόν ελλιπή δεδομένα.

Δικαίωμα διαγραφής

Η OdysseyTen θα διατηρήσει τα στοιχεία σας για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όσο απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας αγοράς και την παροχή των προϊόντων της.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την OdysseyTen να διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα, σε περίπτωση που:

τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν,

αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στην οποία βασίζεται η επεξεργασία,

αντιτίθεστε στην επεξεργασία,

τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία,

τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν προς συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση του δικαίου της Ένωσης ή του κράτους μέλους στο οποίο υπόκειται η OdysseyTen.

 

Δικαίωμα περιορισμού

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την OdysseyTen τον περιορισμό της επεξεργασίας εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 18 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να ζητήσετε από την OdysseyTen να διαβιβάσει τα δεδομένα αυτά σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε οποιαδήποτε στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτή την περίπτωση, η OdysseyTen δεν θα επεξεργάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν υπάρχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Λάβετε υπόψη ότι επειδή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που είναι υποχρεωτικά για τη σύναψη της μεταξύ μας καταρτισθείσας σύμβασης ή την παροχή οιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών μέσω του site www.odysseyten.com, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εκτέλεση της σύμβασης ούτε η παροχή των υπηρεσιών αυτών.

Δικαίωμα σε μη αυτοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μην υπόκειστε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Τροποποίηση στοιχείων του Λογαριασμού σας και Ρυθμίσεων

Μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, να ενημερώσετε ή τροποποιήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, ή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας ανά πάσα στιγμή, εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

 

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο info@odysseyten.com . Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Σε περίπτωση που ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που είναι υποχρεωτικά για την ολοκλήρωση της παραγγελία, τη σύναψη/εκτέλεση της μεταξύ μας καταρτισθείσας σύμβασης ή την παροχή οιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών μέσω του site www.odysseyten.com, δε θα είναι δυνατή η σύναψη/εκτέλεση της σύμβασης ούτε η παροχή των υπηρεσιών αυτών.

Για να ασκήσετε τα προαναφερθέντα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@odysseyten.com αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο αίτημα ή στο τηλ. 210 6801000. Θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.

Για θέματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) με φυσικό ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

«ODYSSEY TEN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ»

Λ. Κηφισίας 342 & Πίνδου 58, Χαλάνδρι 152 33

ΑΦΜ 800805523/ Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου,

Email: info@odysseyten.com

Εάν πιστεύετε ότι το απόρρητό σας επηρεάζεται με οποιονδήποτε τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική εποπτική αρχή, την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Website: www.dpa.gr /

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας αρ. 1-3, ΤΚ 115 23, Αθήνα

Τηλ. κέντρο: +30 210 6475600

Φαξ: +30 210 6475628

Email: contact@dpa.gr

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η OdysseyTen δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, αφού προηγουμένως σας ενημερώσει σχετικώς μέσω του site της, να τροποποιεί ή να ενημερώνει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα, επομένως θα πρέπει να επανεξετάζετε αυτή τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν η πολιτική έχει αλλάξει, η OdysseyTen θα ενημερώσει την ημερομηνία της τελευταίας τροποποίησης στο κάτω μέρος της εν λόγω σελίδας.

Σε περίπτωση ερωτήσεων

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή το www.odysseyten.com, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το info@odysseyten.com

Αποδοχή

Με την αποδοχή των Όρων Xρήσης του www.odysseyten.com, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τελευταία ενημέρωση 05/06/2019